OmgevingPublicatiesRoutebeschrijvingMeer informatie

Welkom bij de Potstal en de Vlier

De Potstal en de Vlier zijn rolstoelvriendelijke vakantiewoningen in Noord-Limburg. Het idee De Potstal is geboren vanuit de ervaring in het eigen gezin van Marius en Jeanne van de Logt. De vakantiewoningen zijn ruim en comfortabel en volledig aangepast aan gasten met een handicap.

De Potstal is een 6-persoons, rolstoelvriendelijke vakantiewoning en is een onderdeel van een landelijk gelegen langgevel-boerderij uit 1880. In vroegere dagen was de boerderij in gebruik als hengstenhouderij voor Belgische trekpaarden; vandaar de naam Potstal. Het oorspronkelijke gebouw is alleen inpandig verbouwd, waardoor de sfeer van vroeger bewaard is gebleven.

In de boerderij zelf woont de familie Van de Logt, eigenaar van de vakantiewoning.

 

De Vlier is ook een 6-persoons, rolstoelvriendelijke vakantiewoning en is vrijstaand. Dit voormalige kippenhok is omgetoverd in een sfeervolle vakantiewoning. Het huisje is omringd door oude vlieren.

 

 

 

 

Omdat we nu twee aangepaste huisjes hebben is het dus ook mogelijk om met een ander gezin samen, maar toch apart op vakantie te gaan, of grote groepen te splitsen.